Akumuliatorinis perforatorius Bosch 18V-26F keič. galva SOLO

340,00 EUR
Su PVM
Kiekis

Svarbiausi duomenys
Smūgio energija (pagal EPTA 05/2016)*
2,6 J
Smūgių sk., esant nom. sūkių sk.*
0 – 4.350 min-1
Nominalus sūkių skaičius*
0 – 980 aps./min.
Akumuliatoriaus įtampa*
18,0 V
Įrankių laikikliai
SDS plus
Rodyti daugiau
* Daugiau informacijos apie nuokrypius rasite pasinaudoję šia nuoroda:
 
Gaminių techninės savybės
GBH 18V-26F PROFESSIONAL: DAUGIAU INFORMACIJOS
Produkto ypatybės
GBH 18V-26 F Professional – Bosch sukurtas SDS plus kategorijai priklausantis universalus belaidis perforatorius su greito pakeitimo fiksatoriumi skirtas naudoti kiekvieną dieną. GDE 18V-16 Professional dulkių surinkimo įrenginys (įsigyjama papildomai) įstatomas į perforatorių, o jo viduje yra HEPA filtras, todėl galite judėti laisvai. Perforatoriuje taip pat naudojamas KickBack Control ir elektroninis tikslumo valdiklis (EPC), kad galėtumėte tiksliau valdyti įrankį ir būtumėte geriau apsaugoti. Galingas variklis išgauna 2,6 J smūgio energiją, kad darbas būtų efektyvus.
Įranga ir taikymas
Šis įrankis skirtas betono, mūro, medienos ir metalo gręžimui ir kalimui. Galima naudoti su įvairiais dulkių surinkimo priedais, Bosch Professional 18 V akumuliatoriais ir įkrovikliais (Professional 18V System).
Papildoma informacija
„GBH 18V-26 F Professional“ yra tokių papildomų funkcijų kaip pastovus greitis, variklis be šepetėlių, elektroninė variklio apsauga (EMP) ir LED lemputė, sukimosi kontrolės įtaisas, reguliuojamas greitis, „Vario Lock“ ir „Vibration Control“.

13875

Jums taip pat gali patikti